Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt

Marianne Williamson

Individuele begeleiding & relatietherapie

Je hebt een vraag waar je zelf niet uitkomt. Je wilt krachtiger in het leven staan. Je relatie staat onder druk. Jullie raken elkaar steeds kwijt en willen elkaar weer vinden. Je wilt meer verbinding voelen. Je worstelt met gedachten of gevoelens waar je niet verder mee komt. Begeleiding voor jezelf of relatietherapie voor jullie samen geeft nieuwe inzichten. Een ander perspectief.

Leer Denise kennen

Ontmoeting is gemaakt door Pascalle van Vliet. Durf ik mijn hart te openen of trek ik me terug? Voordat je erover na hebt gedacht is innerlijk het besluit al genomen. Zo beschermen we ons tegen potentieel gevaar. Een goed beschermingsmechanisme dus. Maar soms een beetje overactief. Dan is er meer bescherming dan nodig en vind je het moeilijk om echt contact te maken.

Therapie is diepgaand, confronterend, inzichtgevend. Ik bied een omgeving waarin je vanuit nieuwe perspectieven naar jezelf kunt kijken. Je leert open, eerlijk, kwetsbaar en liefdevol met jezelf om te gaan. Om van daaruit te zoeken naar mogelijkheden, energie, kracht, en inspiratie.

“We weten niet meer hoe we samen verder kunnen gaan. We praten te weinig, worden opgeslokt door dagelijkse bezigheden, begrijpen elkaar niet meer, zitten in een negatieve spiraal. We lijken alleen maar verder uit elkaar te groeien.” Iedere relatie kent fases waarin het moeilijk is om elkaar te vinden.

Als je verliest wie je dierbaar is, dan verandert je leven ingrijpend. Je kunt gevoelens en gedachten ervaren die je niet herkent. Misschien overspoelt het je of blijf je juist heel erg rustig. Het rouwproces stagneert, of je bent niet meer in staat om te functioneren. 

In een conflict kan je elkaar niet meer bereiken. De banden zijn afgesneden. Er is afstand. Een afstand die voelt als onoverbrugbaar. Hoe vind je de ander weer terug? Hoe laat jij je vinden? Ik begeleid beiden of één van de partijen. Met als doel om weer verder te kunnen. Samen of misschien toch apart.