Dagdeelsessie voor je relatie

Tijdens deze intensieve relatiesessie staat jullie relatie centraal, en krijgen jullie snel en diepgaand inzicht in de dynamieken en thema’s die spelen in jullie relatie. 

Na een intakegesprek met jullie samen in Tiel, spreken we een datum af voor een dagdeel opstellingen. Tijdens het dagdeel werk ik met jullie persoonlijke vragen en jullie relatievraag aan de hand van opstellingen met representanten. Representanten zijn voor jullie onbekende mensen, die in de opstellingen de plaats kunnen innemen van jullie zelf, van familieleden, kinderen, vrienden, of wat voor jullie vraag van belang is.

Soms weet ik niet of jij mij bent, of ik jou ben
zo nauw verstrengeld is ons beider leven,
ik zie met jouw gezicht, ik fluister met jouw stem
en aan jouw hart voel ik mijn hartslag beven

Louis de Bourbon

De opstellingen geven jullie inzicht in jezelf en in elkaar. Daardoor ontstaat er ruimte om elkaar opnieuw te ontmoeten en kunnen dynamieken verzachten en ingesleten patronen worden herzien.

Een dagdeelsessie voor je relatie plannen we in onderling overleg. Neem gerust contact op voor meer informatie of meld je aan.

Lokatie: Tiel

Kosten: € 450,- (exclusief tenminste één voorbereidende sessie à € 175,-)

Leer Denise kennen

Liefde gesymboliseerd door een stenen hart dat in de handen ligt van mijn lief Jan en mij. We dragen het hart samen. Als één van ons loslaat valt het hart op de grond kapot. Ik voel dat ik me wil terugtrekken als ik het het contact met hem verlies. Als ik durf om me uit te spreken, te vragen, te voelen en te geven wat nodig is, kunnen we elkaar (meestal) weer vinden.